Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HAIR MAINTENANCE

Igår var jag som ni vet på Bangerhead och satte i helt nya Hairtalk Extensions! Det var urgulliga och duktiga Emma som tog hand om mitt hår och hon gjorde även en inpackning. Mitt riktiga hår har verkligen blivit så fint, det måste vara för att jag i över ett års tid har gjort en återuppbyggande inpackningen en gång i månaden, plus att jag har varit väldigt försiktig med blekningen. Jag använder bara Hairtalks i nacken för att få längderna lite tjockare och det är så sjukt lättskött och det känns knappt att jag har det i. Jag borstar och tvättar precis som vanligt – med vissa små restriktioner på vilka produkter man får använda på extensionsen. Och uppenbarligen sliter det inte ett dugg för mitt hår har aldrig varit tjockare! Det går väldigt snabbt att sätta i det och det är små transparenta klisterlappar som man fäster med – som ni ser på bilderna är det nästintill osynligt.

Här är några av fördelarna med Hairtalk:

– Världens mest skonsamma extensionsmetod.

– Etiskt handlat hår.

– 100% Remy / tempelhår

– Vid omsättning behöver man inte ”vila” håret. Det går att sätta om direkt.

– Full förlängning på bara en timme(inkl. tvätt och styling).

– Samma hår kan flyttas upp och fästas om flera gånger(jag hade mitt förra i ungefär 7 månader).

  


Det här värmeskyddet är galet bra och gör att lockarna håller mycket längre. Jag använder alltid värmeskydd i fuktigt hår och det här ska jag börja använda i torrt hår när jag ska locka – så att det får ett extra skydd!  Kostar 239kr och finns bland annat att köpa här(klick!). 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!