Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

UTRA FINE BROW PENCIL

Här ser ni en helt ny produkt från BrowFood som heter Ultra Fine Brow Pencil Duo. Den är kalasbra om man som jag gillar tunna ögonbrynspennor och det är ju inte helt fel att man kan kombinera olika nyanser. Den mörkare ska tydligen fungera genom att skapa formen på brynen och fylla i där det saknas strån medan den ljusare ska appliceras över hela brynet – men jag gjorde tvärtom haha. Jag vill att utkanterna på brynet ska vara lite mer diskreta och att mitten ska kännas ”tjockare”. Det är ju oftast så ett naturligt bryn ser ut. Ni ser lite närmre på bilderna nedan! Än så länge finns den att köpa på Net-a-Porter men den ska komma ut i fler butiker nu i augusti. Kostar 295 kr.


NATURLIGA:

IFYLLDA MED DEN LJUSARE NYANSEN

IFYLLDA MED DEN MÖRKARE

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!