Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FAMILY NIGHT

Igår kväll hade vi en liten familjekväll, vi åt middag i solen i trädgården och sen tog vi bilen upp till åsen och tog en promenad med hundarna där vi hälsade på en massa kossor. Det var verkligen en sagolikt vacker kväll! Jag önskar att jag hade tagit med min kamera men inte ens den skulle kunna fångat hur fint det var. Sen åkte vi och köpte godis och kollade film. Det var inte riktigt lika harmoniskt som det låter för vi höll på och tjafsade en massa på middagen men det är väl så det ska va haha.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!