Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SEGT

Hej på er! Har ni en bra sommar? Vi höll på att regna bort här igår och det är ju riktigt deppigt när det samtidigt inte finns något att göra…och för mig som ska fylla bloggen med inlägg så kryper all motivation ut ur kroppen för varje dag som vädret sviker. Igår tog hela familjen dock bilen till Halmstad och kollade nya Planet of The Apes – så sjukt bra! Ni måste se den!! Nu blir det en promenad och sen ska jag sätta ihop ett nytt inlägg om en bra wash-off BUS produkt. Inte den första som landar under den kategorin men om man är kvar i Sverige i sommar är det ju minst sagt passande haha.

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!