Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HOWDY

God morgon på er! Eller kanske inte så mycket morgon längre men nu är det ju semester haha. Det är ju lite tystare på bloggen än vanligt men nu under semestern måste jag bara få stänga av lite – hoppas ni kan ha överseende med det och inte tappa intresset för mig på vägen:) Idag är det jättefint väder här men vaknade upp och kände mig förkyld – min man är helt utslagen och har feber och ont i halsen så nu ska jag göra mitt yttersta för att inte bli mer sjuk. Som det ser ut så stannar vi någon vecka till innan vi åker tillbaka till Stockholm. Börjar bli lite sugen på att gå in på kontoret och jobba och få tillbaka strukturen. Det måste väl vara ett tecken på att man blivit ganska utvilad, eller?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!