Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TAN-LUXE

Man blir inte helt oväntat extra beroende av BUS-produkter när sommaren är så här dålig… man känner sig ju som en helt annan(och snyggare) människa när man inte går runt och är alldeles kritvit haha. Men jag har ju en hel del kriterier på mina self-tan produkter – den får inte vara kladdig, den ska vara enkel att applicera och gå snabbt att bygga upp en snygg och naturlig färg. TAN-LUXE landade alldeles nyligen i Sverige och sortimentet består av produkter som arbetar i synergi med dina egna kropps- och hudvårdsprodukter och är fullmatade med vårdande ingredienser som hallonfröolja, aloe vera, Vitamin B, C, E samt unika brun-utan-sol ingredienser av naturligt ursprung. Sortimentet är brett men jag har bara hunnit testa The Water som är helt fantastisk! Det är en transparent mist som doftar supergott och direkt sjunker in i huden utan att kladda. Färgen utvecklas mellan 2-4h och blir så naturligt snygg! Även fast den doftar gott vid applicering så kommer den vanliga brun-utan-sol lukten efter någon timme men den är faktiskt inte så kraftig. Den ska finnas att köpa på Kicks inom kort men här kan ni läsa mer om varumärket och utbudet så länge.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!