Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

WHAT THE HEALTH

Jag måste bara få tipsa om en dokumentär som verkligen alla borde se! Jag ansåg mig själv ha ganska bra koll på hälsa, livsmedel och livsmedelsindustrin men den här dokumentären var verkligen chockande på flera olika plan. Jag har inte varit någon storätare av varken kött eller mejeriprodukter tidigare men efter det här kommer jag göra mitt allt för att äta en uteslutande vegetabilisk kost. Den heter alltså ”What the Health” och finns på Netflix!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!