Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

THICK EYEBROWS?!

För länge sen gjorde jag en liten guide på hur man får fylligare bryn men fick en förfrågan från en läsare häromdagen att göra en ny – så här kommer det!
Personligen så älskar jag utseendet av lite tjockare och okontrollerade bryn så jag har till och med valt att sluta noppa runtomkring. Om man har riktigt dåligt med hår så finns det en fantastisk och långvarig lösning i form av 3D bryntatuering, men om det inte är ett alternativ så finns det så klart enkla och bra tips som skapar utseendet av tjockare bryn! Det första och mest effektiva tipset är att använda ett serum på brynen som får håren att bli mörkare och tjockare, det tar några veckor men du kommer inte ångra dig! Jag har använt ett från Revitalash som är anpassat för brynen och det fungerar helt galet bra – det är bland annat på väg in på kicks.se men jag hittade det här nu. Ni hittar fortsättningen på guiden nedan men om det är någon information ni saknar eller något ni funderar över så är det bara att fråga på!

 


För att skapa utseendet av tjockare bryn kan det vara bra att jobba med många små streck, för att det ska se ut som att man har fler hårstrån. Det är extra bra att göra i brynets utkanter så att det inte blir så skarpa linjer – naturliga bryn har ju sällan det. På min hand har jag använt en skarpt vässad penna från Browgal men det finns även flytande varianter som är bra – till exempel en variant från Viva La Diva som ni kan hitta här(klick!). 

Nedan ser ni mina naturliga bryn (jag har dock gjort en bryntatuering för ett tag sedan så dom har redan utseendet av fler hårstrån) och direkt efter jag fyllt i med pennan – det ser lite suddigare ut på bilden är vad det var i verkligheten. 

För att få stråna att hamna på plats och för att addera ännu lite mer volym borstar jag igenom dem med en färgad bryngel som innehåller små fibrer. 

Här ser ni slutresultatet! Ifyllda och stylade men ändå med en ganska naturlig look. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Så fina! Kan du rekommendera en salong för 3D ögonbryn ?

  Linda 2017-07-12 23:07:56 http://perlindesign.com
  Svara
  • Svar på Lindas kommentar.

   Hej Linda! Tusen tack!!:) Jag gjorde mina hos Gisell på G Nails & Eyes på Kunsholmen. Hon är galet duktig! Kram S <3

   Susanne Barnekow 2017-07-14 12:41:45
   Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!