Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

CUSTOM ENHANCER DROPS

-inlägget innehåller affiliatelänkar-

Jag vet att jag kanske är lite sen på den här bollen men nu har jag äntligen fått tid att testa dom här highligterdropparna från Cover FX. Som ni kanske kan se på bilderna är dom superkoncentrerade och man kan använda dem på tre olika sätt:

-under övrig make-up på bar hud.
-över make-up, även efter puder.
-mixa dem med din foundation, primer, fuktgivande kräm, eller body lotion för att ge huden extra lyster.

Jag har använt dem ovanpå min makeup på bilderna, jag tycker det blev superfint och det kladdade inte till makeupen vilket andra flytande varianter kan göra. Jag älskar den här typen av produkt som man kan använda på flera olika sätt! Dom heter Costum Enhancer Drops, kostar 455kr och finns bland annat att köpa här(klick!).


Sunlight ovan
.
Till vänster ser ni nyansen sunlight och till höger halo. 

Halo ovan. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!