Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BY THE POOL

Vädret är lite konstigt här i Båstad, det växlar väldigt mellan moln och sol och när inte solen tittar fram blir det lite småkyligt. Det gör egentligen ingenting för mig personligen, jag tycker inte om när det är för varmt haha men det kan vara lite svårt att planera vad man ska hitta på. Idag fick vi i alla fall ett par timmar i solen innan det blev moln och då badade vi, läste vi böcker, åt lunch och hade det mysigt. Nu ska jag nog ta mig en springtur på åsen och sen blir det mys hemma. Man gör inte många knop här men det är väl det som är meningen?!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!