Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BIRTHDAY LOOK

Hej på er! Hur var helgen? Jag har legat utslagen sen i lördags, det blev nämligen riktigt festligt i fredags haha. Men det var det värt, hade så sjukt kul! Är dock ganska trött idag men av en annan anledning. Vi väcktes vid 5 imorse av att TVn i vårt sovrum hade satts på! Vi har inte rört den sen vi kom hit så det var riktigt konstigt – sen var det väldigt svårt att somna om.
Anyways, så här såg jag ut i fredags – älskar min nya klänning från Asos(klick!), den kommer från Mango men tog slut väldans fort så kanske man kan hitta den någon annan stans?

Till min ögonmakeup använde jag en ljus matt skugga som basskugga och sen adderade jag en svart eyeliner från Kat Von D Makeup. På läpparna hade jag en rosa läppenna och ett läppbalsam ovanpå.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!