Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MILKY PINK

Så här ser mina fina naglar ut som jag gjorde hos Magdalena på Visage innan semestern. Vi kom fram till att vanlig gellack inte höll tillräckligt bra på mig då dom hela tiden gick av, så vi bestämde oss för att testa med gelé istället – det är nämligen mycket hårdare och sitter bättre på nageln. Magdalena använde en svagt rosafärgad gele och sen ett gellack från Cuccio ovanpå som heter ”I left my heart in San Fransisco”. En nyans som passar till allt och om man vill ändra kan man bara lacka med vanligt lack ovanpå. Helt perfekt nu på sommaren eller vad tycker ni?!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!