Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

IT’S MY BIRTHDAY

Ja då var man på pappret ett år äldre än tidigare haha. Idag har vi firat med mysig frukost och ikväll ska vi gå ut och äta middag i hamnen med våra vänner! Jag fick flera fina presenter, bland annat en spapedikyr och av min man fick jag världens gulligaste present – en resa till Irland och/eller Scotland som jag får skräddarsy exakt som jag vill. Har varit en dröm länge att få åka dit och började nästan gråta när jag såg den fina lappen han gjort. Så glad!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!