Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HOME AND HAIR

Äntligen är vi hos mamma i Båstad och det är alldeles underbart att kunna öppna dörren till trädgården. Njuter av varje sekund! Igår var jag hos Jennifer på Bangerhead och fräschade upp mitt hår inför semestern. Hon satte om mina Hairtalk Extensions, lade en PH- bonder behandling, klippte bort slitna toppar och lade en toning för att dämpa det gula och ljusa i håret. Så nu är det lite kallare och mörkare igen men jag trivs bättre med det! Visste ser det glansigt och friskt ut?!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!