Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LE WEDDING

Bilderna gör faktiskt inte helgens bröllop rättvisa…det verkar omöjligt att fånga hur sagolikt det var…varje moment i festen kändes filmiskt. Allt från den vackra vigseln och vandringen genom byns smala gränder till levande trubadurmusik, till fördrinken med den vackraste utsikten, den romantiska middagen och roliga festen. Festen hölls under två dagar på vackra Villa Cimbrone och dag två var det lunch och poolparty. Jag var gaaanska sliten andra dagen så det är därför det är lite färre foton från poolpartyt haha. Här kommer i alla fall ett mindre bildregn!

                   

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Så vackert?

    Åse Wold 2017-07-04 19:26:27
    Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!