Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

DAILY UV FACE MOUSSE

God morgon älskade ni! Nu är vi hemma i Stockholm men jag har blivit sjuk, så typiskt när man varit på fest i och för sig haha. Hoppas att det går över snart. Jag sitter och redigerar alla bilder från bröllopet men så länge tänkte jag bjuda på ett produkttips!
EVY är en favorit när det kommer till solkskydd och för ett litet tag sedan lanserades en specialanpassad variant för ansiktet. Det är alltså en mousse med SPF30 som är berikad med C- och E vitamin, hyaluronsyra och kollagen och andra vårdande ingredienser som bidrar till att förebygga pigmentfläckar och åldrande som orsakas av solen. Antingen använder man den som den är eller över din vanliga dagkräm. Jag tycker den fungerar superbra under makeup och den täpper inte till porerna. Ett plus är att den kan användas av även de känsligaste hudtyper och dämpar även inflammation och motverkar soleksem. Varianten som är för kroppen är extra långtidsverkade och ska skydda huden i upp till 6h, oavsett svett och bad, men det står tyvärr inte att den här håller lika länge så jag är osäker på om den ger ett likvärdigt skydd – oavsett är det en härlig produkt och priset ligger på 199kr.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Man
  Niklas Berglind