MINITEST; CREME CONCEALER

För ett tag sen gjorde jag ett minitest på cremeconcealers och här ser ni resultatet!

Giorgio Armani Compact Cream Concealer. Betyg: 3,5/5. Pris: 365 kr.
Den här concealern innehåller något mindre pigment än de andra varianterna, vilket gör att det krävs lite mer produkt för att täcka dom värsta skavankerna. Konsistensen är krämig och blandar sig fint med huden. Ett plus för den snygga förpackningen med spegel och pensel men ett minus för det skyhöga priset.

NARS, Soft Matte Complete Concealer. Betyg: 4,5/5 Pris: 310 kr.
Du behöver bara peta i den här mjukt krämiga, otroligt pigmentrika concealern för att få upp tillräckligt med produkt. Den lägger sig som en sammetslen hinna som blir ett med huden och ett plus är att den innehåller en massa hudvårdande ingredienser. Det enda som drar ner betyget från full pott är det höga priset.

M.A.C Studio Finish Concealer. Betyg: 5/5. Pris: 175 kr.
En väldigt lätt, krämig och vattenfast concealer som ger en dryg och bra täckning som sitter hela dagen. Även den här varianten innehåller hudvårdande ingredienser men även SPF 35. En produkt som fyller alla våra kriterier – det blir inte bättre än så här!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Blev lite intresserad av M.A.Cen! På Kicks hemsida står det att den är vattenfast, funkar vanlig sminkborttagning då eller? Hehe

    Sofia 2017-07-05 20:46:30
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!