Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

No7

Alltså man blir ju alldeles matt av SJ och hur dåligt det fungerar….det har varit KAOS på centralen idag för att det inte helt otippat uppstått ett elfel. Så flera tåg har ställts in och massor har blivit försenade. Så mitt tåg som skulle gått 12.14 står fortfarande på perrongen och väntar på att få åka. Vi har suttit här inne och väntat i över en timme nu och dom har ingen aning om när vi kommer iväg. Så klart har jag missat mitt anslutande tåg i Göteborg, och jag som bara hade några timmar i Båstad innan jag ska åka igen imorgon..som tur är tog jag med mig senaste numret av Plaza Kvinna som jag kan läsa medan jag väntar. Ni får inte missa min solspecial och spännande skönhetsnyheter:)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Man
  Niklas Berglind