Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

No7

Alltså man blir ju alldeles matt av SJ och hur dåligt det fungerar….det har varit KAOS på centralen idag för att det inte helt otippat uppstått ett elfel. Så flera tåg har ställts in och massor har blivit försenade. Så mitt tåg som skulle gått 12.14 står fortfarande på perrongen och väntar på att få åka. Vi har suttit här inne och väntat i över en timme nu och dom har ingen aning om när vi kommer iväg. Så klart har jag missat mitt anslutande tåg i Göteborg, och jag som bara hade några timmar i Båstad innan jag ska åka igen imorgon..som tur är tog jag med mig senaste numret av Plaza Kvinna som jag kan läsa medan jag väntar. Ni får inte missa min solspecial och spännande skönhetsnyheter:)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!