Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LONG LASH

Jag har testat Estelle & Thilds nya ekologiska Long Lash mascara! Jag har fått väldigt långa fransar nu (jag har använt ett serum som jag ska berätta mer om i ett separat inlägg) så det är lite extra svårt att ge ett rättvist omdöme men här kommer det i alla fall:) Mascaran har en lång borste som fördelar produkten jämnt över fransarna, men den har en förmåga att göra så att fransarna klibbar ihop lite. Jag vet inte om det är för att jag väntat för kort tid mellan att applicera mitt andra lager men i såna fall tar den extra lång tid att torka. När den väl är på plats tycker jag att den sitter bra och mjukt på fransarna och är lätt att tvätta bort. Ingen wow-känsla men fortfarande en bra mascara! Den kostar 199kr och finns bland annat att köpa här(klick!).


FÖRE:

EFTER:

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!