Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LONG LASH

Jag har testat Estelle & Thilds nya ekologiska Long Lash mascara! Jag har fått väldigt långa fransar nu (jag har använt ett serum som jag ska berätta mer om i ett separat inlägg) så det är lite extra svårt att ge ett rättvist omdöme men här kommer det i alla fall:) Mascaran har en lång borste som fördelar produkten jämnt över fransarna, men den har en förmåga att göra så att fransarna klibbar ihop lite. Jag vet inte om det är för att jag väntat för kort tid mellan att applicera mitt andra lager men i såna fall tar den extra lång tid att torka. När den väl är på plats tycker jag att den sitter bra och mjukt på fransarna och är lätt att tvätta bort. Ingen wow-känsla men fortfarande en bra mascara! Den kostar 199kr och finns bland annat att köpa här(klick!).


FÖRE:

EFTER:

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Home
  Jannike Ebbing
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand