Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ECO COCO

Jag fick ett pressutskick med några produkter från Australiensiska märket EcoCoco till redaktionen för ett tag sedan och deras sortiment består bland annat av BUS-produkter, body scrub, hårinpackningar, schampo och balsam. Jag har testat den här brun-utan-sol produkten nu ett par gånger och den är verkligen superbra. Den doftar jättegott av kokos(även fast den klassiska BUSlukten börjar tränga igenom efter någon timme) och sjunker ganska snabbt in i huden och gör den mjuk och återfuktad. Den är helt vit men man ser snabbt hur den börjar verka och efter några timmar har det utvecklats en riktigt snygg och djupt gyllene färg. Det är lite svårt att visa på bilderna men ni kanske ser skillnaden? Jag smörjde på mina ben när jag satt på redaktionen igår och använde så klart en handske för bästa resultat! Men det är därför det går en linje nedanför min rumpa haha. Kom på att jag faktiskt smörjt in mina ben med solkydd tidigare på morgonen men att produkten fungerade finfint ändå, vilket är ett plus. Det jag gillar med den är den ursnygga färgen och att den är mjuk och skön utan att bli kladdig men också att den innehåller ekologiskt certifierade ingredienser. Märket ska finnas i Sverige nu men jag har inte lyckats hitta det på ngn Svensk hemsida ännu men här hittar ni den Australiensiska.

  

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!