Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ECO COCO

Jag fick ett pressutskick med några produkter från Australiensiska märket EcoCoco till redaktionen för ett tag sedan och deras sortiment består bland annat av BUS-produkter, body scrub, hårinpackningar, schampo och balsam. Jag har testat den här brun-utan-sol produkten nu ett par gånger och den är verkligen superbra. Den doftar jättegott av kokos(även fast den klassiska BUSlukten börjar tränga igenom efter någon timme) och sjunker ganska snabbt in i huden och gör den mjuk och återfuktad. Den är helt vit men man ser snabbt hur den börjar verka och efter några timmar har det utvecklats en riktigt snygg och djupt gyllene färg. Det är lite svårt att visa på bilderna men ni kanske ser skillnaden? Jag smörjde på mina ben när jag satt på redaktionen igår och använde så klart en handske för bästa resultat! Men det är därför det går en linje nedanför min rumpa haha. Kom på att jag faktiskt smörjt in mina ben med solkydd tidigare på morgonen men att produkten fungerade finfint ändå, vilket är ett plus. Det jag gillar med den är den ursnygga färgen och att den är mjuk och skön utan att bli kladdig men också att den innehåller ekologiskt certifierade ingredienser. Märket ska finnas i Sverige nu men jag har inte lyckats hitta det på ngn Svensk hemsida ännu men här hittar ni den Australiensiska.

  

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Emelie Walles
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand