Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

DANSA I NEON

-i samarbete med Svenska Spel –

I samband med att Ace Wilder idag släpper sin första singel någonsin på svenska, som är en modern cover på 80-talsklassikern ”Dansa i Neon”, lanseras också ett färgsprakande designsamarbete mellan Ace Wilder och Triss, där Ace har låtit fantasin flöda och med fria händer satt ny form och (neon)färg på den klassiska trisslotten – så att man alltså även ska kunna ”skrapa i neon”, vitsigt va haha? Jag fick i uppgift att göra en makeuptolkning i samband med den här lanseringen och här ser i min personliga neonlook! Jag tycker att neongult är supersnyggt och valde att köra på det hela vägen ut, vad tycker ni? Här(klick) kan ni kika på Ace musikvideo där även hennes nya look fått sig en uppfriskande touch av neon. Man kan köpa lotten från den 19 juni(även på nätet) och den kostar 30kr.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!