Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BLURRING POWDER

Det här pudret från Becca fick jag skickat till mig för ett tag sedan och har äntligen hunnit testa! Det är ett ultralätt puder som både mattar ner och ger lyster och har en svagt guldig nyans som adderar en hälsosam färg. Jag har applicerat det ovanpå min vanliga foundation på bilderna men man kan även byt ut det mot sin foundation om man bara vill ha en jämnare hudton. Jag tycker att det är så svårt att fånga på bild med ni ser ändå lite på bilderna nedan plus på min hand där jag lagt lite extra. Jag har inte riktigt bestämt mig vad jag tycker om den här typen av puder generellt då jag gillar att basen är lätt men det här är ändå en väldigt bra produkt i sin kategori. Vad tycker ni, använder ni ofta den här typen av puder? Kostar 350 kr.


FÖRE:

EFTER:

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!