Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BLURRING POWDER

Det här pudret från Becca fick jag skickat till mig för ett tag sedan och har äntligen hunnit testa! Det är ett ultralätt puder som både mattar ner och ger lyster och har en svagt guldig nyans som adderar en hälsosam färg. Jag har applicerat det ovanpå min vanliga foundation på bilderna men man kan även byt ut det mot sin foundation om man bara vill ha en jämnare hudton. Jag tycker att det är så svårt att fånga på bild med ni ser ändå lite på bilderna nedan plus på min hand där jag lagt lite extra. Jag har inte riktigt bestämt mig vad jag tycker om den här typen av puder generellt då jag gillar att basen är lätt men det här är ändå en väldigt bra produkt i sin kategori. Vad tycker ni, använder ni ofta den här typen av puder? Kostar 350 kr.


FÖRE:

EFTER:

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Man
  Niklas Berglind