Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VACATION PLANS

Egentligen kanske inte våra semesterplaner förtjänar ett eget inlägg, vi har nämligen inte så många haha…men tänkte ändå dela med mig av det vi har inbokat än så länge. Nu är det en massa jobb att stå i fram till och med juli ungefär, då stänger redaktionen ner för sommaren och även fast jag kommer behöva jobba med andra saker kan jag göra det från min bärbara dator. Jag är lite osäker på om jag kommer behöva åka ner till Båstad och lämna vovven hos min mamma över midsommar – för veckan efter midsommarhelgen åker vi nämligen till Italien och Ravello för ett bröllop och jag har inte lyckats hitta någon hundvakt. Vi lade på några extra dagar för att få lite semester runt omkring och det ska bli så galet härligt! Någon av er som varit där? Om jag stannar i stan på midsommar kommer vi åka ut till en riktigt uppstyrd fest i skärgården som säkerligen kommer bli kalasrolig! Vi kommer hem från Italien på måndagen första veckan i juli och på torsdagen åker vi ner till mamma där en lugn sommar i Båstad väntar. Sen är vi tillbaka i Stockholm i början av augusti. Blev det här lite rörigt eller haha? Well well, har ni några roliga sommarplaner?


Bilden är från två år sedan i Portofino i Italien, galet vackert!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Skönt ändå att inte har så mycket inbokat, jag gillar själv att hålla min sommar ganska öppen. Än så länge har jag bara planer på en resa i slutet av sommaren.

  Julia 2017-06-15 10:09:03 https://jourstadsundsvall.se/
  Svara
  • Svar på Julias kommentar.

   Ja eller hur, bara få ta det som det kommer för en gångs skull:) Hoppas du får en underbar sommar! Kram S

   Susanne Barnekow 2017-06-15 11:25:01
   Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!