Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

WEEKEND PLANS

Hej på er! Så härligt med fredag! Känner mig dock fortfarande ganska trött efter förra helgen så ikväll kommer jag köra ett Bikrampass på Yogastyrka och sen placera mig framför TVn, vilket ska bli så jäkla skönt. Imorgon blir det dock lite festligare för jag ska gå på Summerburst med mina vänner och kolla på Bieber bland annat, det får man liksom inte missa haha. Är det nån av er som ska dit, kanske ses vi där?! Nu ska jag snart springa iväg på ett par olika jobbmöten men det kommer upp ett nytt inlägg på bloggen ikväll. Puss så länge

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!