TIPS INFÖR BRÖLLOPSDAGEN

Jag tänkte rada upp några generella tips som kan vara bra att tänka på inför bröllopsdagen:)

TIDEN FLYGER IVÄG – jag kunde aldrig för mitt liv tro att det skulle ta så många timmar för makeup och hår, jag väntade in i det sista med att börja med mig själv och låg och vilade i soffan med en ansiktsmask. Det slutade med att jag satt och sminkade mig själv i en liten spegel samtidigt som min frisör gjorde min uppsättning. Och sen så vips så var det superstress och jag var tvungen att hoppa i min klänning. Så se till att börja med smink och hår i väldigt god tid!

PLANERA OCH CHECKA AV – för att undvika stress på dagen, se till att tillsammans gå igenom alla punkter och dagordningen, så att man inte missat något. Ibland faller saker mellan stolarna när man kanske missuppfattat vem som har ansvaret för vad.

LÄMNA ÖVER ANSVARET – för dagen på era tärnor och marskalker. Om det är något som man oroar sig över lite extra, se till att någon/några av era närmsta har kontaktuppgifter till leverantörer och festfixare. Så att ni kan släppa ALLT planerande och eventuell problemlösning.

DET ÄR BARA EN FEST – det är lätt att gå lite för hårt in i bröllopsdagen och nästan dö över att något som man planerat går fel. Kanske råkar man få en liten fläck på klänningen, att man stakar sig genom vigselakten i kyrkan, att något blev fel i körschemat under middagen eller att något missats i dukningen. Själv blev en av mina tärnor sjuk dagen innan och även flera av mina närmsta vänner, plus att vi körde rakt in i en demonstration på väg till kyrkan och var tvungna att springa sista biten och kom alldeles för sent. Men det är en del av livet och allt löser sig – så länge du och din blivande är på plats så kommer det bli kalas. Så försök att släppa all oro över smådetaljer!

NJUT – det är väldigt svårt att vara i stunden när man är så adrenalinstinn som man är på sitt bröllop. Det är en overklig känsla och både dagen och kvällen flyger förbi. Så försök att tänka på att ta ett djupt andetag emellanåt och bara luta dig tillbaka och njut.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!