Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LOOK DAY TWO

-inlägget innehåller affiliatelänkar-

Här ser ni hur jag såg ut dag två på bröllopet i helgen. Det är alltid extra kämpig att göra sig fin när man är trött och bakfull men det brukar oftast vara då jag gör något extra med min sminkning – konstigt nog. Nu bestämde jag mig för att köra en ganska naturlig makeup och lägga till ett par ansiktsstenar. Jag listar vad jag hade på mig och vilken makeup jag använde nedan! Anisktsstenarna är dock köpta från asos för länge sen och fanns inte kvar i sortimentet men dom kommer från varumärket In Your Dreams.

OUTFIT
Klänning från Asos.com(klick!)
H
alsband från NA-KD.com(klick!)
Sneakers från Superga(klick!)

BAS
Idun Minerals Concealer (klick!)
Idun Minerals Foundation (klick!)
Extra Dimension Blush från M.A.C i nyansen Cheeky Bits.
Extra Dimension Skin Finish från M.A.C i nyansen Oh Darling

ÖGON
Ögonlocksprimer från Smashbox(klick!)
Max Factor Baked Bronzer som ögonskugga.
Dinoplatz Escalator Mascara från Too Cool For School
Brun eyeliner från Pixi(klick!). 

BRYN
Brynpenna från Lumene i nyansen Brown Grey(klick!)
Bryngel från Tom Ford Beauty

LÄPPAR
Läppenna från Estee Lauder x Victoria Beckham.
Läppglans från Isa Dora(klick!). 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!