Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

WEDDING WEEKEND

Alltså vilken jäkla helg vi har haft! Jag är fortfarande sjukligt trött men har haft så otroligt roligt. Det var ett alldeles magiskt bröllop med vigsel och middag i en vacker ruin och en otroligt rolig lunch och dagsfest dag två. Det finns ju ingen roligare fest än när man får fira kärleken mellan två vänner tycker jag! Jag har slängt med en mix av bider som jag hann knäppa av men ska göra separata inlägg på min makeup. Nu måste jag lägga mig och vila lite för det tog all min energi att göra det här inlägget haha. Puss på er

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!