Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BRONZING MIST

När man inte fått en naturlig färg på kroppen är det ganska skönt att det finns fusk som trollar bort bländade vit hud – framför allt när man ska på fest och måste visa ben och armar haha. Jag testade den här nya bronzing misten från St. Tropez häromdagen och här kommer en liten recension. Jag har generellt lite svårt för mists för jag tycker att det yr så jäkla mycket produkt på ställen där man inte vill ha den, plus att man ändå bör använda en appliceringsvante för att få produkten att bli jämn. Efter jag arbetat in den med vanten måste jag säga att den sjönk in och torkade väldigt snabbt och upplevdes inte alls kladdig. Den otäcka brun-utan-sol lukten kände jag faktisk inte förrän efter någon timme – och när den väl hade dykt upp var den inte fullt så kraftig som hos vissa andra produkter jag testat. Man ska ha den mellan 1-3 timmar innan man tvättar bort den, men jag hade nog min i 4h – jag tycker att resultatet blev riktigt snyggt och jämnt och min hud blev så jäkla len. Det kändes som när man varit i solen på riktigt. Jag använde den i fredags men har fortfarande kvar mycket färg – framför allt på benen. Ett plus är att den går att spraya från alla vinklar, även upp och ner, vilket gjorde det enkelt att få en jämn och snygg färg på ryggen. Sammanfattningsvis så är den tillräckligt bra för att jag ska använda den igen – det är en bra produkt om men bortser från att sprayfunktionen skapar ett mindre rökmoln avBUS i badrummet. Trodde att jag skulle hitta den här i webshopparna nu men verkar ha otur med det på senaste haha. Kommer säljas på Kicks, Åhléns och NK i alla fall och kostar 429kr.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Elin Johansson
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind