Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

AGAINST ANIMAL TESTING

Jag fick ett pressmeddelande från Body Shop i förrgår om deras globala kampanj som startar idag -målsättningen är att skapa ett förbud mot djurförsök inom kosmetika i de 80% av världens länder där de fortfarande tillåts. Sedan 2013 är det förbjudet att sälja produkter som är djurtestade inom EU men visste faktiskt inte att det fortfarande bara är 20% av världens länder som har lagar mot det här. Body Shop arbetar tillsammans med Cruelty Free International globalt och Djurens Rätt i Sverige och ska tillsammans sätta en namninsamling på 8 miljoner namn att ta till FN för att genom dem driva igenom lagändringar i alla länder där det saknas förbud mot djurtester inom kosmetika. Självklart tänker jag skriva på och tänkte även hjälpa till att sprida budkapet! Om ni har en minut över och vill signa så kan ni hoppa in på länken här(klick!).

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!