Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MULTI-BRONZED

Jag älskar produkter som man kan använda till fler än en sak. En bra bronzer är ett exempel på en perfekt multiprodukt. Jag använder den som rouge, konturering, bronzing och som ögonskugga och beroende på hur mycket och med vilket redskap jag applicerar den med så anpassar jag resultatet. På ögonen vill jag ha mer effekt och då använder jag en liten borste, medan jag använder en lite större på kinder och en stor fluffig som jag sveper över hela ansiktet om jag vill ha ett jämnare solkysst resultat. På bilderna har jag använt den till alla saker jag nämnde ovan och jag tycker att det blir väldigt snyggt och naturligt när tonerna matchar. Eller vad tycker ni? Nedan ser ni också exempel på två bra bronzers – en budget och en lite dyrare. Max Factors variant är helt ny och är en mineralbronzer med svagt skimmer – har inte hittat den på nätet ännu men den kommer nog snart, priset ligger runt 100lappen om jag inte minns fel. Bareminerals variant är även den mineralbaserad men innehåller även majsstärkelse som hjälper till att absorbera överflödigt talg och motverkar glansighet – hittade den här(klick!) nedsatt till 348kr nu. Ett litet tips bara om man vill spara pengar i plånboken och plats i necessären;)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!