Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BIKRAM

Jag blev nästintill medsläpad av en vän till en bikramyogaklass på Yogastyrka för drygt en månad sen…det var riktigt svettigt och jobbigt och jag som är så känslig för värme fick lägga mig ner några gånger för att inte svimma haha – det får jag i och för sig fortfarande göra vid vissa övningar. Men känslan efteråt var så otroligt härlig att jag inte har kunnat sluta sen dess. Man utför långsamma yogaställningar i ungefär 40graders värme under 90 minuter och man svettas så det rinner under hela passet – lättheten i både kroppen och huvudet när man går därifrån är magisk och utöver att jag känner att det är väldigt bra för mig ser jag resultat i form av att jag blivit betydligt fastare i kroppen – trots att jag inte gjort några förändringar i kosten(om nåt har jag ätit sämre än tidigare). Jag provade bikram ett par gånger för några år sen men då var det i en mörk och trång lokal – vilket gjorde att jag fick klaustrofobi och aldrig gick tillbaka. Yogstyrkas lokaler däremot, är ljusa, luftiga och fräscha! Det finns så klart en massa andra yogaklasser där och jag har testat Ashtanga och Strech & Release som är jättehärliga men även Yogabooty som är en lite mer intensiv klass där man fokuserar på rumpan i en uppvärmd sal. Ni kan läsa mer om alla klasser här(klick!) och ett tips om ni vill testa är att köpa deras introduktion 3-veckors kort där man får yoga hur mycket man vill för 300kr. Och en liten extra bonus för mina läsare är att om ni anger mitt namn vid köp av ett av träningskorten nedan så får ni en hel veckas extra träning! Bra va?;)

3 veckor för 300 kr
6 klipp för 1 000 kr
2 månader för 2 200 kr


Det här är det jag tar med mig på klasserna – en stor handduk, en liten för ansiktet, en stor 1L bkr vattenflaska och en yogamatta. 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  Jannike Ebbing
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand