Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LIP TATTOO

I förra veckan skrev jag ju om Diors nya lansering Lip Tattoo – och jag älskar den! Den är perfekt om man vill ha ett transparent resultat som håller hela dagen och den fungerar även perfekt som en primer innan du applicerar ditt vanliga läppstift. Den är mjuk och återfuktande på läppen och har en behaglig och frisk smak/doft. Ni ser produkten tydligare på bilderna och visst är den fin?! Jag tänker att den är extra perfekt under sommaren om man vill piffa sig lite även under svettiga dagar i solen – då räcker det liksom med att man applicerar en gång innan man går ut för dagen. Ni hittar lite tips och tricks för applicering i bildtexterna. I Sverige lanseras den i sex olika färger och kommer kosta 370kr. Ni hittar den inom kort på bland annat Kicks, Åhlens och NK.Utan någonting på läpparna. Man ska tydligen torka bort överflödigt fett på läppen innan applicering då det kan förhindra att produkten sugs upp och då missar man det hållbara resultatet. 


Enligt Diors makeupartist blir det snyggast om man applicerar på ena läppen och sedan smackar ihop dom – och det fungerade fint faktiskt! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Alltså dina läppar? Drömläpparna verkligen så jelly!

  Amanda i Cali 2017-05-24 20:56:50 https://www.nouw.com/amandanst
  Svara
 • Hej! En fråga, sitter färgen kvar bättre så den inte ”färgar av sig”? Har slutat används läppstift sedan några år tillbaka pga att min pojkvän ska slippa få massa märken 🙂 tänkte att detta kunde vara en lösning?
  Tack för svar! Och för en mkt bra blogg!!

  Maria 2017-05-23 15:08:40
  Svara
  • Svar på Marias kommentar.

   Hej Maria! Ja precis, färgen går liksom ner i de djupare hudlagren så även fast själva produkten försvunnit så har din läpp fått en naturlig färg som håller flera timmar. Så du behöver inte oroa dig för att det ska smeta av sig på din kille haha. Hoppas du gillar det och tack för gullig kommentar:) Kram S <3

   Susanne Barnekow 2017-05-24 11:24:50
   Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry