Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

UPDATE

Hej på er! Hur har helgen varit? Min har varit så sjukt lugn…i fredags hade jag en välbehövlig tjejkväll med min bästis, vi kollade film och åt en herrans massa godis, och sen har jag sovit, glott på TV och fixat i lägenheten – så himla skönt! Jag var så taggad på att jobba idag så vaknade kl 05 imorse och kunde inte somna om – så nu är jag jättetrött istället – hur misslyckat haha? Den här veckan blev lite omkastad för att jag insåg att det var ledigt på torsdag och att jag plötsligt inte hade hundvakt, när man är egen jobbar man ju nästan hela tiden så tänkte inte på det. Så nu sitter jag på mitt kontor idag och imorgon på Plaza Kvinna. På onsdag ska jag på ett roligt event på Vass PR för Benefit och Back Too School, på torsdag tänkte jag jobba lite och på fredag åker vi ut till våra vänner på Stora Sundby där det bjuds på middag och fest. Det ska bli så jäkla skojsigt! Ja, där har ni min vecka:)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind