Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

UPDATE

Hej på er! Hur har helgen varit? Min har varit så sjukt lugn…i fredags hade jag en välbehövlig tjejkväll med min bästis, vi kollade film och åt en herrans massa godis, och sen har jag sovit, glott på TV och fixat i lägenheten – så himla skönt! Jag var så taggad på att jobba idag så vaknade kl 05 imorse och kunde inte somna om – så nu är jag jättetrött istället – hur misslyckat haha? Den här veckan blev lite omkastad för att jag insåg att det var ledigt på torsdag och att jag plötsligt inte hade hundvakt, när man är egen jobbar man ju nästan hela tiden så tänkte inte på det. Så nu sitter jag på mitt kontor idag och imorgon på Plaza Kvinna. På onsdag ska jag på ett roligt event på Vass PR för Benefit och Back Too School, på torsdag tänkte jag jobba lite och på fredag åker vi ut till våra vänner på Stora Sundby där det bjuds på middag och fest. Det ska bli så jäkla skojsigt! Ja, där har ni min vecka:)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry