Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

INDEED BOOSTERS

Indeed Laboratories lanserade nyligen en ny booster-serum-serie, som består av totalt 6st produkter vilka är inriktade på att lösa lika många hudproblem. På bilderna ser ni de boosters som jag fastnade för men det finns även fler boosters som verkar anti-ageing på olika sätt, ger fukt och glow. Dom är väldigt sköna att använda, doftar ingenting och sjunker snabbt in i huden. Det enda jag kan klaga på är förpackningen som är riktigt dålig – pipetten suger knappt upp ngn produkt och det blir snabbt kladdigt i öppningen. Man ska använda dem morgon och kväll och de kostar 495kr/st. Ni hittar alla sex boosters här!

Mineral Booster
Riktar sig till stressad hud och innehåller essensiella mineraler (zink, koppar och magnesiumsom hjälper till att förbättra cirkulationen, dränera och avgifta cellvävnader samtidigt som den begränsar exponering av oxidativ stress. Den ska verka energigivande och lystergivande och fungerar för alla hudtyper.

Collagen Booster
Den här ska förbättra hudens täthet(densitet)och ge stuns och volym och är formulerad med två bevisade anti-ageing ingredienser, Syn-Tacks (fullmatad med peptider) och Matrixyl synthe’6 (en filler mot rynkor). Tillsammans ska de hjälpa genom att stärka upp strukturen av kollagenfiber-mesh och skapa en mer åtstramad och fastare hud.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Foodjunkie
  Home
  Jannike Ebbing
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind