Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

DIOR BACKSTAGE SHOW

I måndags var jag på ett event som Dior hade på nya At Six…där man presenterade två spännande nyheter. En av dem är en mascara, som snygga Bella Hadid är ansikte för, och en läpprodukt som heter Lip Tattoo. Jag har inte riktigt lyckats få till mascaran då det hamnat alldeles för mycket produkt på den och jag kan inte nudda vid fransarna utan att den klumpar sig. Vad jag förstod av presentationen så ska man pumpa fram mängden, så jag har nog tryckt för många gånger haha. Men nu vet jag inte hur jag ska få bort det utan att torka bort en massa direkt från borsten. Jaja jag får göra ett nytt försök..läpprodukten däremot är inga problem att använda och den är riktigt härlig! Den är väldigt mjuk på läppen och ger verkligen en långvarig och naturlig färg som sitter som berget – även fast själva produkten försvunnit. Jag ska visa den i ett separat inlägg längre fram:)

 

  
Så här snygg och transparent är färgen..till höger har jag tryckt in den lite i huden.
 
Så här ser mascaraborsten ut (när den inte är dränkt i produkt). 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Home
  Jannike Ebbing
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sara Che
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Hälsa
  Jenny Sunding