Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SENSAI LOOSE POWDER

Kommer ni ihåg att jag i torsdags talade om ett transparent puder från Sensai som enligt flertalet skönhetsredaktörer ska ge en Photoshopeffekt? Nu har jag i alla fall testat det och nedan kan ni se resultatet – det är ju lite svårt att få med på bild då skillnaden är så subtil men visst ser man ändå att det hänt något? Det mattar ju ner en hel del men innehåller även en del ljusreflekterande puder som ger huden en lätt glow. Jag tycker det var härligt men upplevde ändå att det torkade ut min hud lite och gjorde att min foundation upplevdes något kakig på vissa ställen. Jag gillar när basen smälter in och rör sig med huden. Men jag skulle ändå säga att det är en väldigt bra produkt i sin kategori och när man kikar runt på nätet har den verkligen en stor fan-base. Sensai Loose Powder kostar 495kr och finns att köpa här(klick!).

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej! Vad har du för bas tänker primer, foundation, concealer, highlighter? Du har alltid helt otroligt fin lyster som kommer med på bild utan att se glansig ut!

  Alexandra 2017-05-17 22:04:38
  Svara
  • Svar på Alexandras kommentar.

   Hej Alexandra! Jag använder sällan/aldrig primer då jag tycker att det bara adderar ännu ett lager till basen – som är finast när den är lätt. Jag är istället noga med att använda hudvårdsprodukter som ger en fin makeupbas. Jag har lite blandhy som lätt blir glansig och älskar Paulas Choice Super-Light Daily Wrinkle Defence SPF 30 https://skincity.se/sv/resist-super-light-daily-wrinkle-defense-spf-30. Concealer byter jag hela tiden men min foundation är en mineralpuderfoundation från Idun Minerals och sen en highlighter från Becca eller MAC. ÄLSKAR highlighter haha. Basen är det allra svåraste att få till då det också är så individuellt med vad som passar ens egen hud men man får testa sig fram. Tusen tack guliga du! 🙂 Kram S

   Susanne Barnekow 2017-05-18 10:24:12
   Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Home
Jannike Ebbing
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sara Che
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Jenny Sunding