Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

WEEKEND

Jag har verkligen haft världens mysigaste helg! I fredags lagade vi mat hemma och tittade på film, i lördags tog vi en lugn hundpromenad och köpte frukost på broms. På eftermiddagen sprang jag en lång runda på djurgården och på kvällen hade jag och min man datetnight på Gröna Lund där vi åkte spöktåg, bergodalbana, lustiga huset och spelade spel där jag vann över Teddy i skytte och kammade hem en liten mjukismus haha. Snart ska jag möta upp en vän för promenad och sen ska jag på Barre kl16. Så redo för veckan nu när jag tagit det så lugnt i helgen…har ni hittat på nåt skoj?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind