Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

WEEKEND

Jag har verkligen haft världens mysigaste helg! I fredags lagade vi mat hemma och tittade på film, i lördags tog vi en lugn hundpromenad och köpte frukost på broms. På eftermiddagen sprang jag en lång runda på djurgården och på kvällen hade jag och min man datetnight på Gröna Lund där vi åkte spöktåg, bergodalbana, lustiga huset och spelade spel där jag vann över Teddy i skytte och kammade hem en liten mjukismus haha. Snart ska jag möta upp en vän för promenad och sen ska jag på Barre kl16. Så redo för veckan nu när jag tagit det så lugnt i helgen…har ni hittat på nåt skoj?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  Jannike Ebbing
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand