Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SENSAI FALL NEWS

Hej på er! Hoppas ni mår bra så här en endaste dag innan fredag:) Imorse var jag på en pressfrukost på Diplomat, där Sensai presenterade sina makeupnyheter för hösten. När vi jobbar med magasinet så ligger vi ungefär tre månader i förväg när vi skapar allt material så det är viktigt att vara ute i god tid för att det ska kännas aktuellt. Eventet var i alla fall på Diplomat och det bjöds på en kalasgod frukost! Jag fastnade lite extra för Luminous Sheer Foundation som var alldeles fantastisk på huden men jag ska så klart testa allt hemma och återkomma med en ordentlig utvärdering. Löspudret som är med på bilden är inte nytt men är tydligen galet bra – ”som Photoshop på burk” enligt flera av journalisterna som var på plats. Nu ska jag jobba et par timmar på kontoret och sen ska jag springa bort till Skin Agency och göra min första kombinationsbehandling med Dermapen och Infuzion Skinbooster. Har aldrig testat Dermapen innan och har hört att man blir väldans röd så kommer jobba hemifrån resten av dagen haha. Återkommer så klart med mer info om det. Puss så länge

  

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind