Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SENSAI FALL NEWS

Hej på er! Hoppas ni mår bra så här en endaste dag innan fredag:) Imorse var jag på en pressfrukost på Diplomat, där Sensai presenterade sina makeupnyheter för hösten. När vi jobbar med magasinet så ligger vi ungefär tre månader i förväg när vi skapar allt material så det är viktigt att vara ute i god tid för att det ska kännas aktuellt. Eventet var i alla fall på Diplomat och det bjöds på en kalasgod frukost! Jag fastnade lite extra för Luminous Sheer Foundation som var alldeles fantastisk på huden men jag ska så klart testa allt hemma och återkomma med en ordentlig utvärdering. Löspudret som är med på bilden är inte nytt men är tydligen galet bra – ”som Photoshop på burk” enligt flera av journalisterna som var på plats. Nu ska jag jobba et par timmar på kontoret och sen ska jag springa bort till Skin Agency och göra min första kombinationsbehandling med Dermapen och Infuzion Skinbooster. Har aldrig testat Dermapen innan och har hört att man blir väldans röd så kommer jobba hemifrån resten av dagen haha. Återkommer så klart med mer info om det. Puss så länge

  

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  Jannike Ebbing
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand