Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

JO MALONE

Jo Malone är ett märke som jag tidigare vetat om men aldrig kommit i kontakt med – oj vad jag har missat nåt! Jag märkte snabbt när jag lade upp ett inlägg på Instagram att många av mina följare har en relation till det och har sina egna favoritdofter. Nu har det i alla fall precis lanserats i Sverige och jag har hittills bara sniffat på EN doft, som jag blivit alldeles förälskad i. Jag har sedan jag var liten varit väldigt fascinerad av dofter och det här känns som ett varumärke som träffat helt rätt hos mig – med både doftutbud och varumärke. Måste kila till någon butik och sniffa på fler asap haha. Har ni någon favorit därifrån som jag inte får missa?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind