Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

IMAGE SKINCARE

Jag har skrivit om Image Skincare tidigare i när jag talat om en kemisk peeling som jag gjort på Nordiska Kliniken(klick!). Jag har i alla fall testat några av deras produkter som jag fick rekommenderat till mig av deras hudterapeut i samband med behandlingen – och dom är alldeles underbara! På bilderna ser ni följande produkter som jag använt under ett par veckor:

AGELESS TOTAL REPAIR
En urhärlig nattkräm som innehåller retionol och glycolsyra som exfolierar och förbättrat textur och hudton. Den innehåller även antioxidanter och fungerar för all hudtyper, från äldre till acnebenägen hud.

THE MAX STAM SELL SERUM
Det här lätta serumet går snabbt in i huden och gör den plumad och återfuktad. Den verkar genom att bekämpa och motverka ålderseffekter på huden. Den bygger på en stamcellsteknik som används som ett hjälpmedel för att förebygga cellskador och reducera rynkor som uppstår på grund av ansiktsuttryck.

PREVENTION+ SPF 50
Den här härliga krämen doftar gott av citrus(fast inte för mycket) och utöver att ge ett bra skydd mot solens skadliga strålar innehåller den effektiva antioxidanter som motverkar fria radikaler och skyddar mot miljöexponeringar. Den Innehåller även vegetabiliska stamceller för att fördröja solens åldrande effekter på hudcellerna.

I CONCEAL FLAWLESS FOUNDATION
Jag fick den här efter min behandling och jäklar vilket naturligt och lysterrikt resultat den ger – med bra täckning. Den är även vattenfast och fungerar läkande och återställande, därför den är så bra att använda efter behandlingar. Sen innehåller den SPF 30!

Om ni är suga att testa några kan ni boka in en konsultation hos Nordiska Kliniken och här kan ni kika på deras sortiment!


Så här krämig är deras foundation.

Och så här fint blir det när man smörjt in den!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Home
  Jannike Ebbing
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Imane Asry
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Fanny Ekstrand