Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

AND IT’S FRIDAY AGAIN

Alltså igår…låg och sov nästan hela dagen. Känt mig som en urvriden trasa dom senaste dagarna – har verkligen ingen energi i kroppen. Har nog fått nån infektion eller nåt och håller tummarna att det inte bryter ut. Nu ska jag springa iväg och jobba på redaktionen och lämna vovven hos min syrra på vägen och ikväll tror jag att det blir lugnt, känner mig fortfarande hängig och har verkligen inte tid att bli sjuk. Förresten, har ni nåt ni vill att jag skriver om här i bloggen? Vill ni kanske ha en frågestund? Vill ju skriva om det ni vill läsa om ju:)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Tips på inlägg!
  1. BRA spf till ansiktet nu när det börjar bli säsong! Finns så många som ger utbrott i ansiktet, du kanske har testat någon bra?
  2. Vilka färger (make up) som passar bra till de olika hudtonerna.
  3. Tips på läppbalsam med liiite lite färg i! De man kan ha till vardags utan att man behöver tänka på att ”det ser bra ut” 😉 Ska prova Burt Bees som du skrev om!
  Din blogg är verkligen kanon! Kram 🙂

  Sofia 2017-04-29 22:28:56
  Svara
  • Svar på Sofias kommentar.

   Hej Sofia och tack för din kommentar och feedback!:D
   Det kommer tips på en ny produkt imorgon och sen är min absoluta favorit den här sprayen http://susannebarnekow.metromode.se/2017/04/11/h2o-tan-mist/.
   Och jag ska se till att börja knåpa på inlägg som möter dina resterande punkter:) Tack igen snälla du!! 😀 Stor kram S

   Susanne Barnekow 2017-05-01 12:48:57
   Svara
 • Jag vill veta mer om bröllopet, gärna lite tips och bra saker att tänka på inför själva bröllopsdagen. Jag själv gifter mig om 5 veckor och vill ha alla tips som går att få 🙂 Gillar även när du skriver om beauty och recenserar produkter.

  Malin 2017-04-28 15:55:20
  Svara
  • Svar på Malins kommentar.

   Hej Malin! Tack för din kommentar:) Åh vad roligt, grattis!! Har du kikat under min kategori ”MY WEDDING”? Där har jag lagt upp en massa info och tips på allt från behandlingar till saker att tänka på kring bröllopet. Om du fortfarande känner att du saknar nåt får du hojta till så ska jag sjävklart tipsa och ge råd om det:) Jag har även skrivit en bröllopsguide som kommer med i senaste numret(nr5) av Plaza Kvinna. Och tack igen för din kommentar!:) Kram S

   Susanne Barnekow 2017-05-01 12:44:40
   Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!