Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

GLAMGLOW

Alltså jag måste bara få visa det här presskitet jag fick från GlamGlow häromdagen – fullproppat med härliga ansiktsmasker! Jag har testat Powermud, Tingling & Exfoliating och Gravitymud tidigare där min favorit är den förstnämnda som är helt fantastisk. Jag är extra spänd på Dreamduo som är någon form av nattbehandling och jag återkommer så klart så fort jag hunnit testa den. Har någon av er testa någon och vad tycker ni?

 

  

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!