Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

INVISALINE FÖRLÄNGNING

Jag skrev ju för ett tag sen om att jag valde att förlänga min behandling med Invisaline, den var egentligen klar i januari men jag kände mig inte helt nöjd med mitt bett då jag upplevde att jag tappat kontakt med mina bakre tänder. Jag är ju så van vid att ha mina skenor nu så ett par månader extra kändes inte som ett jobbigt beslut för att få det helt perfekt. Så då satte min tandläkare Alexander in nya ”pluppar” på mina tänder som min tandställning ska fästa i och på nätterna har jag en liten gummisnodd på ena sidan som jag fäster i mina skenor. Jag känner faktiskt redan hur mitt bett känns bättre så det kommer nog vara helt perfekt när den här omgången är klar om en månad. Jag kan inte nog rekommendera den här behandlingen om man har funderingar på att justera sina tänder. Även fast jag inte är helt klar är jag redan överlycklig och det är så himla lätt och smidigt! Jag gör min behandling hos Alexander på Aqua Dental på Sturegatan – när den är helt klar sa jag så klart lägga upp före- och efterbilder. Ni kan också läsa allt om min upplevelse och tips under min kategori på bloggen som heter INVISALINE(klick!).

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Skynda med före och efterbilder 🙂 Jag är intresserad av att köra men tvekar lite 🙂

  Martin 2017-04-25 06:30:32
  Svara
  • Svar på Martins kommentar.

   Jag ska skynda:) Men jag kan intyga att du kommer få det resultat du vill ha – om du inte skulle vara 100% nöjd förlänger man bara behandlingen:)

   Susanne Barnekow 2017-04-25 10:25:43
   Svara
   • Svar på Susanne Barnekows kommentar.

    Det låter ju toppen 🙂 Har bara hört skräckhistorier om att utseendet förändras på en del efter tandställningen osv…men kanske bara är skrönor och beror kanske också på hur stora problem man har från början 🙂

    Martin 2017-04-26 06:36:28
    Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!