Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BURTS BEES LIPSTICK

Jag älskar dom här alldeles nya läppstiften från Burt’s Bees – det är inte alla nyanser på bilderna men jag valde ut dom som jag tyckte var finast. Jag älskar att dom går att bygga upp i färg och innehåller en massa fukt – så som i ett bra läppbalsam. Jag föredrar att bara dutta på lite grann som jag har gjort på bilderna vilket ger en väldigt naturlig färg men dom innehåller samtidigt väldigt mycket pigment så det går på ett nafs att få till ett intensivt resultat om man föredrar det. Det enda som får en litet minus är förpackningarna som kanske inte är supersnygga…men det är ju en smaksak. Nyanserna heter Scarlet Soaked, Brimming Berry, Suede Splash, Sunset Cruise och Crimson Coast i den ordning som de också står i på bilderna. Det jag har på mig heter Scarlet Soaked och läppstiften kostar 149 kr.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!