Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MY WEEK

Hej på er, hoppas ni haft en mysig påsk! Idag sitter jag på redaktionen och skriver – det känns lite konstigt att veckan blir så kort men också väldigt soft ju! Jag har en hel del jag ska hinna med och några av höjdpunkterna är…en visning av skönhetsnyheter på Molino PR, Bionicträning, en utbildning som KTF har gällande skönhetsprodukters märkning och marknadsföring och sen är det Swedish Beauty Awards på torsdag. Och på fredag ska vi ut och äta middag på Bardot med ett par av våra vänner. Ska ni hitta på nåt extra skojsigt?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!