Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

EASTER DINNER

Hej på er! Som ni märkt så har jag tagit en liten paus ett par dagar…vi har inte gjort många knop den här påsken, förutom i fredags när vi tog oss till Gamla Stan för en mysig middag på Flying Elk och några drinkar på stan. Nu håller jag på att tvätta och fixa i lägenheten och snart ska jag träffa en kompis och gå promenad och träna Barre. Måste kompensera lite för all skitmat jag ätit haha. Så här såg jag i alla fall ut i fredag och nedan hittar ni produkterna jag använt! Har hittat några favoriter som jag ska göra separata inlägg på framöver.

 

BAS
Studio Finish Concealer från M.A.C
Youngblood Natural Mineral Foundation i nyansen Warm Beige.
Extra Dimension Blush från M.A.C i nyansen Cheeky Bits.
Extra Dimension Skin Finish från M.A.C i nyansen Oh Darling

ÖGON
Ögonlocksprimer från BareMinerals(klick!)
Ögonskugga från Maria Åkerberg i nyansen Shiney Amber.
Dinoplatz Escalator Mascara från Too Cool For School

BRYN
Brynpenna från Brow Gal
Bryngel från Tom Ford Beauty

LÄPPAR
Ett nylanserat läppstift från Burt’s Bees i nyansen Scarlet Soaked.

  

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!