Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HAIR

Känslan när man fått en riktigt bra hårbehandling – då vaknar man upp med lika fint hår dagen efter! Så lyxigt och härligt! Min frisör Gabbi på Bangerhead har åkt på semester så jag har börjat gå till duktiga Jennifer som gjorde håret på mina tärnor på min bröllopsdag. Igår gjorde hon en Redken PH-bonder behandling(som kan liknas vid Olaplex) och sen satte hon om mina Hairtalk Extensions. Håret känns så starkt och friskt och jag ser verkligen en skillnad i att kontinuerligt göra återuppbyggande salongsbehandlingar. Jag känner inte samma behov av att färga det för det får sån himla fin glans i sig själv. Har ni testat det?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!