Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HAIR

Känslan när man fått en riktigt bra hårbehandling – då vaknar man upp med lika fint hår dagen efter! Så lyxigt och härligt! Min frisör Gabbi på Bangerhead har åkt på semester så jag har börjat gå till duktiga Jennifer som gjorde håret på mina tärnor på min bröllopsdag. Igår gjorde hon en Redken PH-bonder behandling(som kan liknas vid Olaplex) och sen satte hon om mina Hairtalk Extensions. Håret känns så starkt och friskt och jag ser verkligen en skillnad i att kontinuerligt göra återuppbyggande salongsbehandlingar. Jag känner inte samma behov av att färga det för det får sån himla fin glans i sig själv. Har ni testat det?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Man
  Niklas Berglind