Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

WEDDING MAKEUP PRODUCTS

– inlägget innehåller affiliatelänkar –

Jag har ju inte lagt upp vilka produkter jag använde till min bröllopssminkning! Jag får väl ta och lägga den igen nån dag och ta lite close-ups också men det är inte så annolrunda från hur jag brukar se ut när jag går ut och kalasar haha – plus att jag inte har kvar mina fina lösfransar som jag gjorde hos Tifony på Bangerhead. Men här ser ni i alla fall produkterna!

 

BAS 
Idun Minerals Concealer (klick!)
Idun Minerals Foundation (klick!)
Skimrande setting powder från La Mer som är helt fantastiskt!
Highlighter från The Balm – Mary Lou Manizer(klick!)

 

ÖGON & BRYN
Ögonlocksprimer från BareMinerals(klick!)
Ögonskugga från Maria Åkerberg i nyansen Shiney Amber.
Brynpenna från BrowGal.
Pixi Lash Line Ink eyeliner i brunt(klick!)
Grand Entrance mascara från Elizabeth Arden(klick!)
Färgad bryngel från Tom Ford

 

LÄPPAR
Läppenna från Tromborg i nyansen Poetic.
Läppglans från Estee Lauder x Victoria Beckham

  

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Har inför mitt stundande bröllop gått tillbaka i arkivet och tittat på vilka produkter du använde på ditt bröllop!

  Ska gifta mig ute på landet och har ingen möjlighet till att få dit en make-up artist så ska sminka mig själv med mina tärnors hjälp.

  Har läst en del om vad man ska tänka på vid brudsminkning och det rekommenderas primers, setting spray, löspuder, vattenfast mascara, vattenfast foundation, solpuder, highlighteretc etc etc

  Det känns som att du höll din lista på produkter rätt enkel ändå och ändå fick en fantastisk sminkning! Upplevde du att sminket höll hela kvällen eller behövde du bättra på? Vad ska man tänka på för att få sminket att hålla? Vilka produkter får jag inte missa?

  Stort tack på förhand för svar!

  Sara 2019-06-17 08:55:10
  Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Hej Sara! Men åh så härligt! Stort grattis!! Jag bättrade på lite efter hand men tycker faktiskt att det höll väldigt bra! Det är lite annorlunda när man gifter sig på sommaren kanske då värmen gör att det inte sitter lika bra men i iskalla januari var det inga problem med sol och värme direkt. Tänk på att testa ordentligt innan så att du inte gör makeupen för första gången på din stora dag – det är bäddat för misstag och stressiga situationer. Gör gärna olika varianter och testa hur hållbarheten är över dagen – då kommer du ha koll på hur du ska applicera för att det ska bli precis som du vill och för att det ska hålla så länge som möjligt.
   Några bra tips för att få sminket att bli int och hålla bra är att börja med hudvården – se till att den är exfolierad och mättad med fukt så att du får en fin yta att applicera din bas på och använd produkter som är anpassade till din hudtyp. Om den är fet är det bra att grunda med en creme som mattar ned, om den är torr vill du ha extra fukt etc. Sen är ju rätt basprodukt som är anpassad efter din hudtyp ett måste, annars kommer det påverka hållbarheten.

   Det jag verkligen skulle satsa på är en ögonlocksprimer och ett settingspray. En ögonlocksprimer gör inte bara att skuggan sitter på plats utan får den även att glida på bättre och bli mer effektfull, jag gillar en från Pixi som heter Eye Bright Primer. När det kommer till Setting Spray är Urban Decays All Nighter oslagbar – den sprayar du efter du applicerat alla produkter och sen sitter allt som berget.

   Hoppas du känner att du fått svar på dina frågor, annars är det bara att återkomma.

   Stor kram och lycka till på din stora dag!!

   Susanne Barnekow 2019-06-19 15:38:05
   Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!