Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VOLUMIZING OIL SERUM

– det här inlägget innehåller affiliatelänkar

Jag har tidigare inte kunnat använda olja dagtid då det blir för fett på min hud och blandar sig inte bra med min makeup – men det här tvåfasserumet från Bareminerals fungerar så jäkla bra – jag absolut älskar det! Det heter Eternalixir Skin-Volumizing Oil Serum och består av den del serum och en del olja. Det är fullproppat med kalcium som stärker upp huden och grobladsextrakt som har volymgivande fördelar samt vitaminer och andra ingredienser som är bra för huden. Jag tycker att den ger en jättefin lyster utan att den blir fet och det bara sugs in upp på ett nafs. Sen gillar jag att den är lite gyllene i fägen som ger en extra snygg effekt. Det finns bland annat att köpa på Bangerhead(klick!) och kostar 589 kr – det är ju en hög prislapp men man behöver bara några droppar vid varje användningstillfälle.Som ni ser är det väldigt lätt, nästan vattenlikt i konsistensen. 

Man måste skaka flaskan innan man drar upp vätskan.

Så här ser det ut direkt efter man smörjt in det men det men det absorberas som sagt väldigt fort i huden.  

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!