Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LAZY WEEKEND

Den här helgen blev väldigt lugn – fredagens händelser gjorde ju inte att man blev direkt sugen på att ta sig ut och hitta på saker. Min syster sov hos mig i helgen och i lördags kväll fick vi ett infall och promenerade upp till segels torg för att se platsen där det hände. Vi trodde att det skulle vara ganska folktomt i och med att det var kväll men det var jättemycket människor – jag är väldigt glad att ha varit där, det var himla fint med alla blommor och ljus och stämningen var lugn och varm. Efter det tog vi en promenad i gamla stan vilket var väldigt mysigt! Idag sitter jag på Plaza Kvinnas redaktion och jobbar hela dagen men trots att jag tagit det så lugnt i helgen känner jag av att det är måndag…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!